SSARRA.BLOGG.SE

NYTT ÅR, NY BLOGG

ssarra.blogg.se

Namnet är liknande men det fanns inte så mycket att välja på. Det är en story i sig. Jag ville skaffa en ny blogg med inge arkiv osv, men ville inte radera den gamla. Börjar liksom om nu, försöker skriva mer nu osv. Inget onödigt osv..
Nu lägger jag mig, denna blogg blir pretty dead nu :) Ciaoo!

24.12

Jag är på gott humör och super pigg! Jag är väldigt nöjd med mina presenter, med maten, med allt. Äntligen känns det som om något händer! ..fastän jag inte gör något! Det är skönt.


Nu får ni höra om min joggingtur (wihu)

Efter att jag köpt mina sista julklappar för året drog jag ut och springa. Jag brukar ha svårt för att få mina tankar bort ur springandet så jag brukar inte tycka om det. Ett enda "jag vill sluta, jag är trött, knäna värker, jag orkar inte" blir det oftast. Men idag fick jag mina tankar koncentrerade på något helt annat. Emot mig kom en passa familjer, par, ensamma människor men det var en slags julstämning överallt. Fast snön fattades stod det julafton på marken tyckte jag, känslan fanns där nånstans i allafall. Jag sprang och njöt av musiken och vackra stranden. Jag var på gott humör och märkte inte äns hur ont det tog i lonkkan före jag började tänka på saken. Jag bara sprang och sprang. Vädret var sådär perfekt, lite kyligt men jag var perfekt klädd, benen var lite kalla sådär utanpå men alldeles varma ändå. Tiden flöt och jag kände mig så julig. Mitt i allt märkte jag att jag snart var hemma och kämpade på enda till slutet. Det var sådär härligt lite tungt i benen sista backarna men oj vad skönt! Då jag kom in möttes jag av doften av julmat och gick i bastun för att koppla av.

Det kändes som en perfelkt början på julafton!

A drop in the ocean

Eftersom dagarn ett par dagar + - Jul är otroligt ointressanta och onödigt tråkiga (måste säga det igen) så har jag haft en ganska tråkig dag. Eller nu tycker jag att den var bra men på dagen hadde jag ur tråkigt.

.. soou jag drog iväg för salin och simma.
Såhär vid jul var det ganska tomt i simhallen (skönt!!) men trots allt fanns där ju en flertal gamlingar, kurder och kineser. (inte för att vara rasistisk.. men så var det ju.) Juldags som det är får gamlingarna fnatt och börjar tala med mig.
farbror, tyckte jag var för ung för att vattenspringa (heter det så?) Han tyckte det var för gamlingar.. I hans ålder då typ kanske? ..ookej men är det något man måste börja prata om mitt i mitt träningspass?o,o
Medelålderskvinna berättade för mig hur irriterad hon var på barnen som hoppade från simtornet. Hon simmade emot mig hela tiden och kommenterade varje gång nåt om barnen. En gång sa hon snabbt att hon försökt skrika nåt till dom men finlandssvenskar & kurder som de var förstod de inget. Der var hon så förbaskat sur över. En sur tant med andra ord.
Då jag skönt hade hela duschrummet för mig själv sprang det in 2 st små kineser och började babbla och skrika för fullt. De var otroligt fascinerade över varandras.. underliv! :)

What a day!

gemig.gemig.gemig.gemig!!!

Jag måste få glass. Ben & Jerrys. Jag älskar B&J. Jag är alldeles besatt av det och just nu känner jag att jag måste få det. Imårgon tänker jag köpa flera cones hem. Guuuud vad jag vill ha glass. Måste måste måste fååååååååååå!!



Jag tror jag börjar gråta snart. :(

Sara goes CrazY

Jag kan rent utsagt säga att jag håller på att flippa. Sådär flippa flippa flippa. Jag har inte fått nåt gjort idag. En kort länk bara, efter det har jag bara luggit, vilket gör mig så jävla irriterad. Jag hatar dagarna före och efter julafton, det händer nada!


jag skulle ärligt sagt gå i skola helre än att inte göra nått...

En favorit från barndomen ;

J a g . F ö r s ö k t e .
D r ä n k a . M i n a .
S o r g e r .M e n .
D o m . I d i o t e r n a .
K u n d e . S i m m a .



Hohoho, ?

AHAHA

haha, har hålt på med bloggen i en timme snart, kollade just och ahah så ful den är. Men nu orkar jag inte ändra mer det blir bara värre och värre..

Mat it is!


Gjort är gjort

- Jag är väldigt uttråkad. Ifall jag inte lämnat SATC till Jenny hade jag kanske något att göra.
- Jag är hungrig fastän det inte är mycket mer än en timme sedan jag senast åt
- Jag har verkligen inget att göra, datorn intresserar mig inte längre såhär efter 3h..

Det var så roligt jag måste skratta det kom en trekantig gubbe in.

Jag har suttit i flera timmar framför datorn och spelat på olika datorspel. Det tar ont i mina ögon och jag tror jag får fyrkantiga sådana snart. Nu måste jag sluta spela. Jag har blivit spelberoende. Matopeli,(jag slog det gamla rekordet idag!!) facebook spel, miniclip. Allt går. T.o.m gamla gamecuben är jag sugen på att testa! Kan bara inte andvända den så jag måste vänta på nån av brorsorna.. :( SuperMario gokart ftw!!

NU
har mitt jullov börjat. Jag känner trots allt ingenting. Var är min vita jul? Finns ej. Man får väl börja vänja sig med sånhänt? Om ett par år minns man inte mer hur det såg ut då det var snöigt här..


jag är fullt medveten om att jag ser ut att ha cancer med tanke på mina ögonbryn :)

Nu ska ja koncentrera mig på lite mer spel (;p) och sedan mat. Eller väntan på mat med andra ord. Jag kommer räkna minuter snart. Klockan 7 skall det käkas pizza i määängder.!

You have been invited

From: AHjenny!;)
18 dec 2008 21.17
"DU BIST HIRTLIG WILKOMMEN PÅ KVÄLLSMYS HOS OSS IMORGON. MAMMA LOVADE OSS OCKSÅ SKJUTS HEM FRÅN KYRKAN. WE HAVE A PLAN! SEE YOU TOMORROW. XOXO" (sry jenny för copypasten ;p)

VI HAR PLANER! Och roliga sådana! Först blir det Pizzabuffe, sedan kyrka och efter det fortsätter vi hos jenny med slappa och sköna planer! (:mat, filmer,mat,mys!) En riktig inbjudan fick man okså, låter lovande haha!

Med dessa två tösaar!


LoOOooSeRr

Tommi håller på att slå mitt rekord i matopeli. Typ 100-0. Han är väl på 1900 nu? :(

Sportlov 08

Tommi koncentrerar sig på att spela PS1 som han hittat i något skåp. Jag hittade gamla bilder på hans dator från förra årets sportlov, vi tillbringade en vecka tillsammans på Ylläs. Det var något det!:)


Min bror och Tommi utanför stugun'

Utsikt från stugan mot Ylläs. Ingen lång väg här!

Tommi förbjuder mig att sätta några till bilder. Jag håller sakta och sekärt bli otroligt irriterad..
Hoppas ni får det bättree.. jag vill hem.

Countdown

JULAFTON, 7 DAGAR!

onödigt att egentligen berätta detta eftersom jag tror alla håller koll på saken?... jag håller koll för det mesta för att julafton innebär godis till mig!! can't wait♥

With Dennas kamera you can.. not

Igår hos denna fann jag systemkameran (heter det så?). Det blev en del bilder, jag bjuder!




Choklad fondy (stavning?) it is!


Visst är kameran fin, men andvända den kan jag inte.. ;p






Det bästa kommer sist... AHAHA


Då man inte har planer vet man visst inte vad man skall göra,?

På fredag börjar jullovet.
I vår skola har vi nån slags 9-årig tradition vilken går ut på att julkyrkan ordnas på freda kväll klockan 23. Fredag kväll klockan 23? yepp. Fråga mig inte varför, det undrar jag också. Har något att göra med att vi inte behöver komma till skolan på lörda. Problemet är att då skolan tar slut borde det festas. Men kyrkan slutar först efter midnatt, det är då jag brukar lägga mig. Så, efter midnatt borde vi skaffa till oss en fest och orka festa? Problemet är visst att vi inte har någon fest. Vad skall vi hitta på på fredaG?



Alternativ
1. Festa. Vi skaffar en fest, festar hela natten och lägger oss på morgånen. En ganska hård start på jullovet.
2. Mysa. Övernatta nånstans med tjejjorna, kolla film, äta, tala osv. En sådär lite mysig och lugn start på jullovet.
3. Hem och sova? Bara ta det heelt lugnt, festa på lördag istället. Lite tråkigt kanske?

Detta problem bör lösas inom ett par dagar.. I'll let you know when I know ;)


:O ?

Jag tror jag sover ända till den 5 januari. VARFÖR visas nästa episode av gossip först den 5 januari? Jag som fick dagens leende på läpparna då jag trodde mig få se nyaste ep. Men nej. Fan ta er alla på CW.


Cause you never know what you got until it's gone

Tiden går så snabbt. Gymnasiet började just, snart har hälften gått. Vad har hänt? Det känns som om inget hänt. egentligen har det hänt massor, men egentligen ingenting. Känns egentligen som om allting är som förr, endå tycker vi att inget är som då. Som när? ..Som förr.
Jag har två goda kompisar till mig som utbyteselever på olika ställen i världen och det känns som om det var en evighet sedan de for iväg. Å andra sidan känns det som om de just var här. Ändå har hälften av deras tid som utbyteselever redan gått, snart är de här igen. Tiden går så fort, snart är ni här igen!! Saknar er Fia och Sina!♥


Halloween genom tiderna


Halloween disco med klassen på 4an


Halloween, Annika Jag och Roberta på 5an



Halloween08 hos Jooni

Lider jag av nån sorts fantasilöshet? Detta måste ha varit de enda festerna jag nånsin klätt ut mig till något på (vad jag minns iaf..), alltid djävul? +Kiras halloween på 7an!! Djävul då också för helvette!!
Jag har aldrig kommit på att jag gjort det alltid men då det dykit upp bilder på de så kan jag ju inte missa saken! Och ni märkte väl att hornen är de samma på varje bild? 2003-2009? Tydligen ett bra köp isåfall, på H&M gick de för typ 1,90e.
Samma stil nästa år igen right? neverr.. Nästa år tänker jag vara något ingen annan nånsin varit! Förslag tas emot.. En svamp var det första jag kom på?

Sleep tight säger Sara.. Blev småsur på mig själv nu.. :( !

Pappret i maskinen tog slut. Ett jävla papper bestämde sig för att fastna.

Igår jobbade jag på mammas jobb. Jag var smått nervös innan jag skulle åka dit eftersom jag inte visste vad jag skulle göra och att personen jag skulle jobba med hade större förväntningar om mina office kunskaper än vad jag har (jobbade inte med mamma).
En halv timme efteråt sitter jag på en grön stol och väntar på att kopierings maskinen skulle kopiera färdigt mina 50 kopior av pappret. (visst det är svårt att andvända kopieringsmaskin, trycka in 2 knappar!!) Medan jag väntade på att kopieringsmaskinen gjorde sitt vek jag ihop gröna paffbitar till mappar (lite konstiga såna..). Det gick typ ut på att vika paffbiten 3 gånger.
Jag fick för mig att det viktiga jobbet jag utförde krävde en väldigt hög IQ. Jag kände mig både fiffig & viktig.

Dienstag

Idag har jag haft en skön dag. Har varit på gott humör hela dagen villket är jätte skönt! Dagen har bestått av lite skola, McDonalds och Denna. Plus en massa skrattande och film. Ett väldigt trevligt sätt att tillbringa sin dag då det regnar slask där ute.

Har ett par väldigt roliga videos jag gärna satt upp här ifall jag visste hur. Fast kanske inte alla förstår det roliga i dem?  Händer då och då att människor inte förstår min humör.. (och dennas då, men hon skrattar väl till allt så det är visserligen lite svårt att förstå?) ;p

Nu skall jag kolla Gossip! sussa sööött



Keyshia Cole - I Remember

I remember when my heart broke.
I remember when I gave up loving you.
My heart couldn't take no more of you.
I was sad and lonely.

I remember when I walked out.
I remember when I screamed I hated you.
But somehow deep inside I was still loving you.
I was sad and lonely.

No one knew all the pain I went through.
All the love I saved deep in my heart for you.
Didn't know where I would go, where I would be.
But you made me leave.
And plus my heart it just,it just kept telling me so.

Ett löfte

Inget sådanthär före julafton. Ett löfte jag gav idag. Ett löfte jag tänker hålla!



Men på julafton.. då tänker jag äta. Bara äta äta äta äta äta.

Dendär jävla duschen

Om jag är skit på något så är det på att gå och lägga mig. Jag lägger mig aldrig i tid, att ta mig själv i nacken och faktiskt stänga datorn och gå och lägga mig suger jag på.

..Och sen tanken på att måsta vakna på mårgonen för att duscha. Jag hatar att duscha på mårgonen. Man blir våt, vilket är det jobbigaste. Sen måsta man torkas. Sen konstaterar man att man borde smörja in sig eftersom huden är så torr, vilket man inte har tid med eftersom man stod så länge i duschen.(krämen måste ju torka..) Sen tänker man att det får man göra ikväll o så får man börja med att borsta håret vilket leder till en stor förlust på hårstrån -> leder solklart till att jag någon dag blir skallig. (ni skulle se så mycket hår jag tappar..) Efterdet skall detdär jävla våta håret fönas eftersom Herr Pouta bestämt sig för att han vill ha minusgrader.. Det blir hett och tar en evighet. Efter det skall det väljas kläder och få på dom. (brukar ta en stund det också..) och så märker att man får skynda sig till skolan och springer ut ur huset med en tekopp i handen eftersom den inte hann bli tillräckligt kall vilket leder till att man har tekoppar i sin väska som tar en massa plats så inget annat ryms. Så får man småspringa till skolan eftersom timmen börjar om 7min och så kommer svettluktande till skolan fastän man just stigit tidigt upp för dendär jävla duschen.

Och allt detta händer på 60min. Jag borde ju vara stolt över mig själv.

We've got some straightenin' out to do

Snart är det jul. Har grymt julfiilis på gång men egentligen ingen alls. Det är så mycket på gång... men egentligen ingenting. Tror det kommer bli lite jobbigt här ett par dagar framöver. Vet inte varför men har en sån känsla bara. En sak som är säker är att nästa veckoslut festas det. Det festas så in i helvete. Annars tror jag nog att jag sover enda fram till julafton. Det finns inte så mycket annat att vänta på just nu? Låt rubriken tala för sig.

SNÄLLA 2009, KOM NU.


This is the time of my life

 

Att kolla på frusna blommor samt stockar intresserade visst inte..

Walk a mile in my shoes..

Jävla skit väder gör mig sjuk förhelvete. Det faller ner slask från himmlen. Jag ligger på soffan och kollar på en dålig film. Mitt hela huvud är fullt av snor. Det tar ont när jag sväljer. Bestämde mig för att inte gå till skolan idag, vemfan orkar lyssna på filosofi och historia då det knappt går att stå upprätt? Jag vill gå på lillajuls bowling idag. Mamma gillar inte iden. Jag har massa jobb att göra..
 
Orkar jag med skola imårgon heller?

Life is like a dick, when it gets hard, fuck it

Jag skulle starta hem med en buss som kom 17.07 från köpcentret för att komma hem och se på en film och mysa.  Missade bussen 4 gånger i rad, vilket ledde till att jag var hemma vid lite över 7, congrats!
Jaa, filmen tänkte jag och satt på den. Samtidigt kommer mamma hem och säger att nu skall det bokas resa för oss två. Här satt vi i 2 timmar och sökte städer vi kan resa till. Det blev... Stockholm, haha. Längre än det tycks vi inte slippa i år. Men det värkade sista slutligen som det bästa alternativet, alla andra flyg var otroligt dyra eller så passade inte tidtabellerna in. 

Sooo my friends, den 28.12 bär det av mot Stockholm med mamma. Hörde ni,? BORT 


självständighetsbal 07

I keep bleeding, I keep keep bleeding love 07.



Dagen började med skumppa och sminkande. Fortsatte med taxi till skolan och vi såg alla som var upp piffade för dagens event. Alla var glada och såg bra ut. Vi dansade och skrattade. Nästan hela årskursen gick och äta tillsammans till Chicos. Efter det drog vi och festade natten lång hos E.
Det var tider det. Ett år redan. Tiden går fort.

Inlärning

Jag deltar i en otroligt inressant kurs som bäst, IT02.

Vad har jag lärt mig idag? Detta kan jag stolt berätta mamma ikväll

*Jag har lärt mig att stänga av en dator.
*Läraren säger: Öppna inte alla mejl du får, de kan ha virus
*Googla orden hund och katt på 20 olika sätt. (hund -katt, hund and katt, hund +katt)
*Samt googla fram väldigt intressant fakta tex vad Finlands presidents email-adres är, hur många invånare      Tammerfors har och vad adressen till någon löjligt rock band är.

Jag menar, vem skulle inte vilja veta sådanthär?
..JAG!

Jag vill hem och sova hem och sova hem och sova hem och sova hem och sova hem och sova.


...everytime that i got you near me, i know the way that i want it to be


" Olit kaikkea mitä koskaan olin toivonut,
 kaunis, hauska ja vittumainen kilipää"

Två år är en lång tid, visste ni? Tvä jävla fuckin år! Trots alla brakeups har det varit du, du du du som gäller, du!


 

"well I never saw it coming, I should have started running a long long time ago"

Känner inte för att gå och lägga mig.. Känner inte för att vakna på mårgonen och stiga upp för att sedan traska iväg till skolan. Jag känner för att sitta här och lyssna på musik i doften av vanilj ljus i en evighet. Bara sitta här och tänka - egentligen över ingenting. Att tänka

Att få lite tid för sig själv är någongång det bästa man kan tänka sig. Jag vill inte röra på mig nu - jag vill aldrig.

Så kan det gå ibland

Jag hade tränat som en galning och var jävligt stolt över mig själv. Min mage kurrade och hela vägen i bilen tänkte jag på min super goa och hälsosamma tonfisk&grynost med te som jag snart skulle proppa i mig.
SÅ kommer jag hem och kollar på matbordet. Det första jag ser är chips och dipp. Fan ta er lillebröder, som hade gått med mamma till butiken idag tänkte jag. Men det var inte allt, där fanns också hamburger ingredienser, massa karelska piroger + massor annat gott för en vrålhungrig liten snorunge som jag!

Gissa hur lätt jag kommer att ha att leva mitt hälsosamma liv nu? Med en kylskåp proppfullt av godsaker?? Ifall jag känner mig själv bra (vilket jag gör) kommer jag att sitta fast i kylskåpet ett par dagar framöver.. bokstavligen

P.S dippen och chipsen är slut.. Gissa en gång vart den hamnade? :o

P.P.S jag börjar bli mätt..


...


..But they can never take yesterday

Läste ett inlägg på min Jemppas blogg om minnen. Vi har alla härliga minnen, minnen som alltid kommer få ett leende på läpparna men också minnen om händelser då man fått sår för livet som aldrig kommer läcka ut.
Lyssnar på Leona Lewis - yesterday och tänker på hur lyckligt lottad man är med alla sina minnen man har. Jag har härliga minnen, alldeles juvliga. Trots de juvliga minnerna behöver man de dåliga också, de bygger liksom upp en och gör den til vad man är. Man lär sig av sina misstag och förstår vad man kan göra i fortsättningen.

Minns du jenny vad du sa då vi skulle till hangö på påsken?  "jag vill göra något roligt jag alltid kommer att minnas, något jag kan se tillbaka på och bara skratta". Har vi en enda gång talat om vad som hänt i hangö utan att le? Aldrig tror jag ärligt sagt. Minnen för livet är precis vad vi fick,



Jag har dåligt minne men minnen som dessa glömmer man aldrig.

Srara

Small things count

Visst är det alltid helheten som gäller, men den bygger faktiskt på småsaker. Det är dom småsakerna som man lägger märke till, det är dom som piggar upp en, de som gör en ledsen. Man kan lägga mycket tyngd på en liten sak, det kan vara en sak den andra personen inte lägger märke till, något som henne/honom inte betyder något. Kan vara att personen ifråga inte vet att den gör fel, att den gör en lessen. Kanske han tror man inte märker, försöker dölja det.

Men alltid lyckas det inte, man märker dedär små sakerna den andra kanske försöker dölja och blir på dåligt humör och sur. Det blir sådär.. Vad i helvete liksom?

over and out.. Sara


RSS 2.0