förtsa advent..?

Mina söndagar har allttid varit fulla med jobb. Träningar, skolarbete, jobb, träffa människor, massor. Just nu sitter jag i rummet ensam har tråkigt och läste att det är första advent. Men vafan är inte det första advent då man börjar öppna kalendern..?

Tänkte skaffa lite julstämning så jag släckte lampan satt lugn musik på och ljus att brinna. Visst är det mysigt men fan vad jag är hungirg!!.. Man kan väl inte känna sig avslappnad och julstämmig då man är hungirg som en varg..

Pappa sa det tar en 20min ännu innan maten är klar.. Men vafan pappaa jag sväälter juuu!

"vad gjorde vi igår?"

Altså jag har haft ett suuper roligt vks! Precis vad jag behövde, har inte festat på läänge. På fre firade vi kiras sweet 16 och vi gick runt i hela huvudstadsregionen lätt sagt! Vi hade det jätte roligt med nya trevliga människor.

Nästa dag vaknar vi 8.00 till väckarklockan. Vad fan är det som låter?! Jajustde, borgå.. Vi skulle åka i samband med en historia kurs till Borgå och lyssna på någon snubbe. (vilket dok var intressant då vi sluppit dit) Vi hoppar i bilen och kör till McDonalds. Jammiee, McFiest morgonmål aahah. Vägen dit guppade så in i helvete vlket inte kändes så trevligt just då.. Resten av dagen tog jag det lugnt och åt maassor. Tack Eva och Kira för fredagen, det var superr!

Continues i Tyskland, Berlin april 2009! KOMMER BLI BÄST




Whats the name of this club? I dont remember, but its alright, a-alright, just dance!

vad gör ni då ni är ensamma hemma och ingen ser?

Jag lyssnar på musik på högsta volym och sheikkar så in i helvete! Ingen ville nog se detta..

Matta prov att läsa på, måste sluta dansa nu....
Skall försöka, vilket kommer att bli lite svårt med massa ny mysik på iPoden! I'll try!


I want to make love, na na na na

Mitt goda humör fortsätter trots träningar jag inte kunde träna ordentligt på pga energibrist. Kanske min "äta-hälsosamt-linje" inte är bra ifall jag vill vara able to prestera något på träningarna. Vår huoltaja trängde i mig 3st energi tabletter, han skulle ha matat i mig hela paketet ifall han hade fått välja. Jag tyckte 3 st räckte och det hjälpte faktiskt lite. Ändå kändes det som om jag sprungit maraton fastän jag tränade på fullt bara första 10min.
Men sånt händer, nytt försök på kvällen då träningarna äger rum från 20-21. Då skall jag ge ge gärnet !;)

Hmm.. Jag tyckte mig höra ett par ord om bullor från köket..? Kanske jag går och tar en titt.......

Hörs!

Just dance, it's gonna be okay!

Finns det något härligare än att vakna i ett tomt hus, se snön falla ner utanför fönstret, laga en god (hälsosam, skall försöka vara det en tid nu!) frukost med en varm kopp te. Jag älskar dethär!

Jag satte mig i köket med min laptop och min mat, satt radion på och började smått dansa omkring till Womanizer och Just dance. Hur kan radion veta på vilket mood jag är? Det var precis vad jag ville höra. Och efter det kommer bara den ena bra låten efter den andra..

Jag är på super humör fastän jag är lite trött. Idag kommer jag ha en bra-dag!

So fuck you gårdagen!..




Sara is: har en skit dag

Ibland älskar jag tempo, att ha mycket att göra. Jag älskar att shoppa, få köpa nästan allt jag vill och behöver. Jag tycker om att jobba, det är alltid roligt. Jag älskar att ligga hela kvällen i sängen med Tommi och se på film.

Jap, allt detta har jag gjort idag. Men idag, idag har allt bara känts fel. Visst blev jag lite piggare mot slutet med idag har inget varit riktigt bra.. Idag hadde jag en skit dag. Jag brukar inte ha skitdagar, så då jag verkligen har det så är allt bara skit skit skiiitt.

Tommi piggar trots allt lite upp mig, men problemet var väl att han också hadde en skit dag? Han hade festat för hårt och jag hade bara slappat. Jag hade bara sovit och det hade han inte gjort alls. Vi var båda halvdöda och sura och klagade på nästan allt som gick att klaga på. Endå lyckades vi ha ett par mycket roliga stunder. Sanningen är att vi är skit dåliga på att bråka nuförtiden. Vi klarar liksom inte av det, ingendera orkar längre. Vi kan liksom inte bråka på allvar mer. Det är väl en bra sak, eller?

Det blir tempo imårgon igen då jag har 2 träingar, prov att läsa på och jobb att göra. Kanske jag stiger upp på rätt fot imårgon? Ser vi väl sen,

Schlaf gut!


att sova bort en helg

Att sova bort en helg. Jag smakar på orden och tänker på vad det innebär. Det låter liksom.. perfekt! Men å andra sidan är detta uttrycket inte möjligt att testa på denna helg. Jag lever i en typ minut tidstabell, bara hosa på och planera.

Jag som bara vill ligga i min säng med extra filt och en kopp te. Sova, kanske läsa någon bra bok och se på tv. Liksom stänga ut mig från omvärlden och bara få vara.

Kanske en till sak att lägga till på julklapps listan..?

Vks planer:
Läsa till 4 olika prov
Jobba för honka
Hmm lörda kväll? Kankse se nyaste 007? elr jobba/läsa lite mer...?
Jobba för mammas jobb
Träningar
Gå till stan och shoppa med mams
Träningar igen
SOVA
......skola continues.....

Sussa sött folk!

Suomenruotsalainen ,

Ligger i sängen och kollade på de nyaste avsnittet av Park. Dagens tema; finlandssvenskhet.

Visst är det kul att ha;

- Henry Lloyd jacka
- En pappa som betalar allt
- Sommarställe i Hangö
- en segelbåt
- .. segelskor som hör till
- äta jordgubbar och dricka skumppa varje dag
- en släkting som dör och man ärver alla pengar, aldrig behöva jobba mer!

Men what abous us som inte har det så...? ;<

Denna lilla finlandssvenksa tjej med varken Henry Lloyd jacka eller passande seglarskor börjar lägga sig nu. Prov i det andra modersmålet imårgon.. Maltan tuskin odottaa!

(jag är fortfarande osäker på hur imårgon stavas..)


I PROMISE

Lovar bilder och intressanta inlägg så fort jag får en fungerande telefon med kamera med en sladd till datorn. jag lovar.

Gimme' Sum'

Jag vill att det blir jul. juljuljuljuljul.


Jag vill att det blir sommar. varmvarmvarmvarmvarmmtt, soool

Jag vill ha nya kläder, jag vill gå på manikyr.

Vill ha en ny telefon, vill ha en resa att se fram emot, jag vill ha pengar.


Så mycket man vill så lite man får..

...Julgubben kommer den 24 december.

Kanske någon av mina önskan går i uppfyllelse?

.


NUDIE

Har världens skitigaste dag och har varit nära att slå sönder något i flera timmar nu! Trots allt höll jag på att falla av stolen av allt skrattande då jag kl. 21.49 mörker att jag gått omkring hela dan UTAN BH! AHAHAHHAHHAHAAHHA i skolan, i frissan, i köpcentret, överallt! AAHAHHAHAHAHAHAHHA

gossip väntar>

Bloggen torr som öken (faen vilken tråkig jämförelse!!) klarar jag inte av bättre?

Dag in dag ut, allt går som vanligt. Imårgon blir jag blond (är väl gul/grå/vit/brun nu), blir kanske bättre/sämre/lika skit/ eller skitigast? Vem vet, det ser vi imårgon.
Mitt och Tommis samtal;

- Jag ger frissan allt jag äger ifall hon förvandlar mig till Blake Lively..
- Jag låter dig inte,
- Vadå fan hon e hetasti världen tänk dig att få vara hennes pojkvän???!!
- Då är du inte sara...
 
Wihu i love you, är liksom nykär wuhuuuu! Får väl vara nöjd som jag är, har för fan dig och du är allt!

"You see Ive always been a fighter
But without you I give up"


Who cares

Tänkte låta bli över att berätta för er vad jag har gjort idag, eftersom jag kom att tänka på att ni faktikt inte är intresserade. Jag menar, hur intressant kan det vara egentligen? Att läsa om vad jag gjort idag?
Idag har jag jobbat, pust! Jaha...
Idag har jag ätit mycket, jag är sååå mätt! Jaha...
Jag menar, jag är ju ingen celeb eller når så ni vet ju kanske inte vem jag är (utan mina vänner då,), fan bryr jag mig heller om vad för slags pizza någon stranger ätit på tisdag kväll? Visst, det är kul att läsa ett par inlägg om skitet men det blir väl tråkigt i längden? Därför vill ni nog inte höra om hur trött jag är, hur mycket läxor jag borde göra, hur mycket jag ätit idag men trots allt fortfarande är hungrig och hur min mormor har kommit till oss då mina föräldrar är på resa. Intressant visst?

Jag ber om ursäkt ifall jag producerar tråkig text men nu vill jag duscha! PEACE BROTHER

(Obama ftw!!!)


It´s all just a game

Haha, vad är bättre en skvaller egentligen? Satt i en bil där det diskuterades för fullt ifall, ifall, eller så, vem vet? Jo, jag vet, tänkte jag för mig själv och flinade. Men inte kan man allltid säga som det är. Man måste spela korten rätt och veta vem man kan berätta saker åt. Annors kan saker fara fel och allt blir förstört. Man måste självklart veta vem man kan berätta saker för, vem man kan lita på. Som tur har jag vänner som ja vet att jag kan lita på, som jag kan skvallra med sådär innocent, sådär roligt. Roligt så länge det inte är man själv som det handlar om..


Status; upptagen

Besökte skolhälsovårdaren idag (allt okej här, bara lite grundcheck). Vi kom till ämnet mitt förhållande och hon ställde mig en, enligt mig, dum fråga. Frågan lät typ såhär; "..Och är du nöjd med din Kumpan?" . Efter det smilade hon sådär äckligt förstående på mig som om jag var en liten flicka som blir utsatt för något hemskt i mitt förhållande med min lilla Kumpan. "Han slår mig då och då och misshandlar mig psykist med att säga vidriga saker till mig hela tiden." hade jag lust att säga. Borde kanske ha sett på henne och smilat sådär äckligt tillbaka med desamma. Jag svarade att jo, visst är jag nöjd med min Kumpan. Pointen var altså inte att jag inte gillade hennes flin, visst, hon var riktigt trevlig, men det som jag undrade mig mest över var sättet hon frågade det mig på. Som om jag just dykt upp här i världen och inte visste något om förhållanden, som om jag inte kunde försvara mig själv och ja, var liksom en barnrumpa. Faen, inte sällskapade jag väl med honom ifall jag inte var nöjd med honom? "Jaejoo.. i väntan på bättre liksom...." (SKÄMT)
En annan sak som irriterade mig i frågan var ordvalet. Vem säger kumpan egentligen??

Dont you fuck with me

Holy fuck, jag är verkligen en busy liten tös. De senaste veckorna känns det som om jag inte alls skulle ha hunnit sätta ner mig och bara sitta. Inte för att jag gjort något heller egentligen, men you know ;p Ärlit talat känner ja mig ur trött, är massa efter i skolan och bara orkar inte.
 
För att vara ärlig? Nja, det är väl därför man skriver, för att vara ärlig. Det är väl skönt att skriva av sig då och då. Egentligen höll jag på med en annan blogg i ett skede då jag kände mig riktigt virrig. Saker gick inte som de skulle och jag tyckte väl att jag ville hålla mig mer anonym eller nåt? Läste just den bloggen och jag kan läsa av texten hur sur, arg och ledsen man varit. Värsta citronfittan önskar andra enkelbiljetter till helvetet (;p), men jag skrev som jag kände soo, då är jag väl ärlig iaf?

"Allt går altti så bra förrän du dyker upp, du ser till att alltid förstöra det som finns att förstöras. Du är ju ganska miserable själv, dåliga familje relationer och allt skit, men de bryr jag mig noll i. De att du med ditt fula frekniga fladdermus fejs måste komma och blanda dig i vad jag har med min pojkvän att göra, va fan? Håll dig borde din patetiska råtta. Fulare får man söka.

Hihi nån som har en bra dag?"

"Mest rädd var jag nog för det du skulle säga. Tårar rann redan före du komm. Tänkte att var det tid nu? Du sa det kommer att hända förr eller senare. Efter det sa du inte nu. Jag har måsta känna förr hurdant det skulle vara utan dig men det kändes så mycket hemskare och närmare nu. Som om det skulle vara värre denhär gången för det skulle de. Det skulle kännas tomt. Jag har varnat mina vänner att jag inte stiger upp ur sängen, att de måste bära mig till skolan och mata mig 4 gånger om dagen. Men det behövs inte för inegn idiot kommer att kunna separera på oss just nu."

Lite smakbitar av angst bloggen. Låter lite skrämmande och angstigt huh? Men tro mig att kunna skriva ner sådandänt emmellanåt kan kännas perfekt. Man kunde ju ha vari ännu elakare (tro inte att jag inte kann..) men jag tror att det bara skulle låta mer patetiskt än vad det redan gör, man skäms ju nästan. ;p..

Saker är


RSS 2.0