Jeah

Kollade just nyaste gossip, älskar den serien. Det är liksom livet man vill ha, pengar, kläder och New York? Ingen kan väl motstå? Det är ju liksom Manhattan, Upper East Side, New York! Freaking NY! Jag vill, jag villl!!!
Mamma säger alltid då och då att vi kan åka någon dag. Den dagen väntar jag på, aah! Men egentligena, det kostar så mycket så skulle kanske vilja spara det tills man är 21 och kan festa, men det är ju fan 6 år! Vem orkar vänta så länge egetnligen? ;)

Hihi,
ni vet på vks, bara myyyyyyyys! Aah det blir så skönt, bara Tommi och jag, heeela vks<3 Bara få glömma allt annat.. Bara liksom sova mysa äta mysa äta, gå ut  på en mysig promenad, äta mysa kolla film mysa äta osv.. LOVE!

Hm
m vad mer är på kommande.. Tyska förhör i mårgon, shitman, koncentrerade mig på något kontigt sätt (?:P) på Tommi mer igen idag så det blev inte riktigt av.. Men Roberta förhör mig lite här på samma och jag är ju fan Kung! Kan allt ju! Så det går nog braa,




Ja
g bjuder på en söt bild från konventen, kolla här! Jag julle Aksi, ser man på;)

Mina ögon vill inte riktigt hållas uppe mer, är skit trött, sou godnatt alla mina småbarn, vi hörS !

Tjenis penis!

Back on track ;D Jah, jag har alttså kommit tillbaka! Kom på söndag redan, har inte hunnit vara på datorn så mycket så bloggandet har inte blivit av.
Tyskland var kulkul, träffade mycet nya människor. Kan lätt säga att jag skrattade i en vecka! Eller lite sådär "hhihiihi" ;) Vi gick i skolan förmiddagarna och eftermiddagarna var vi lediga eller så hadde vi programm. Berlin var super intressant! Dit far man igeni april på förintelse resa! Wihu!

Vi hade konventsfest igår, blev lite dålugare sen men naja. Berättar senare mer ifal jag orkar! Jag är uurrtrött, somnade på robertas mp3 inatt ahahah !

Im out

Quality time med bf

Har spenderat kvällen med Tommi som sagt. Hihi vi hadde jätte roligt. Till sist hamnade vi hem till mig och kollade på nån konstig dokumentär (?) om ett spökhus, spooky. Detta ledde till att min tipu inte vågade cykla hem, hahah. Stackars papsii måste alltid komma efter. Men ni förstår, vi hade det mysigt värre :)

K
ommer att sakna dig massor i Ty, lovar vara snäll, glömmer inte bort dig (läs: aldrig), ringer dig!♥

Ha en trevlig vecka ni alla, Im Out! ;p

That's a booty call

Tjaba! Vaknade tidigt idag eftersom jag gick och sova redan vid klockan ett, var och hälsa på vid en fest men kom hem redan 12, inge festande för mig.
Jah, dagens planer då?  Måste packa, det blir ju Tyskland imårrn! Greeat, fårse hur jag klarar mig med min svacklande tyska (finns det ett ord som svacklande?) Men naja, think you got the point! Det blir i varjefall super roligt tror jag, har faktiskt aldrig varit i tyskland förutom flygfälten då..
Annar ägnas hela dan åt Tommi, skall hjälpa honom med att rouda då de ska få remont. Och på kvällen bara mysmys, vilket vi skulle ha gjort i gårkväll också men ungemannen bestämde sig för att supa. Jahjah han är förlåten, vi hade kul i allafall ;p

ooch måste hämta min cykel från Kira, ugh, men brorsan blir väl inte så hemskt glad då han får höra att hans cykel blivit dit!

See you later alligator, Haha!

As days go by..

Saker ändrar så fort, man hinner inte riktigt med alltid. Från att allt var skitigare än skit blev allt bra igen. Det är sjukt hur mycket en människa menar till en i en så ung ålder, men vi är så mycket mer än vad människor ser. De som inte förstår hur det känns, jag förstår att de inte förstår hur det är, jag menar, hur skulle de kunna göra det? Alla är inte lika lyckligt lottade och få dela av sina dagar med någon som du. Vad än händer så finns du liksom här, ,sådär på ett konstigt sätt.
 
Ändrade planer gällande höstlovet, det blir visst inge Swe för mig & Kira. :( MEn, kaaanske kaaanske om Gud är på min sida blir det Swe i varjefall, med Tombaaa! Mys. Gud snällaaa, i deserve this after all? (a)




Min stora sköna säng ropar på mig, hihi
Jag drömmer om dig inatt, hihi !<3
hihi ;)

Akta dig för dessa skitiga grejerr

Hittade en skön låt med fina lyrics lite av misstag faktiskt, så sorligt men oj så sant;
Jag minns när vi va mycket yngre vi va så kära,,
gick aldrig igenom detta hära vi fanns så nära,,
vi kom först för vi va störst, och det gick så mycket rykten ,,
men vi höll ihop för vi sket i vad dom tyckte,,
Jag och du, en relation som inte hade nått stop,,
så mycket hopp om oss, jag ryser i min kropp,,
Så förälskade, vi fick aldrig nog,,
alla testade men vi höll alltid ihop,,

♥?

STÖRRE ÄN VAD DE TRODDE VI KUNDE VARA

Når sket det sig såhär?


Jag bara undrar
Stod vi tysta och såg på
Medan sprickorna blev större?
Kan det va' så, kan det verkligen va' så?

Vi hade nå't som ingen förstod
Vi hade nå't som inga ord kan förklara
Och vi var en kraft som ingen rådde på
Större än livet, större än oss
Större än vad de trodde vi kunde vara
Så säg mig: kan nå't så stort ta slut så fort?


Vad gör man då allt känns som om det skulle gå fel?




Ful Blogg

Min blogg ser dystert värre ut.. Skulle villa ha en den och se glad och energisk ut, har försökt i en timme men inget ändras någonsin? Helvetess hellvete..
Kanske jag satsar min kommande timme på något annat? Äta? Som om man inte gjort det hela dagen ren.. ;p

Sånt är livet.<3

Back on track - framtidsplaner

Småfåglarna sjunger att det är dags att uppdatera, vad tycker ni?

Ja, här är man tillbaka. Mycket har hänt men egentligen ingenting. Prov vecka bakom, allt avklarat! THank god. Jag kan berätta er att det finns jävligt mycke program i min kalender just nu! De finns så mycket jag väntar på;

[ ] Tyskland, Magdeburg med skolan 5-12.10 (im sorry Linn att jag är borta på din Bday!)
[ ] 1ornas välkomnst fest 14.10. Wiee! Partypartypartyyy! Klädd i rött såklart, upptagen som man är♥
[ ] 16.10 HÖSTLOV, innebär; SWE med kira & jenny! WIee sweden here we come!
[ ] 24-26.10 Åka med Tommis familj till någon stuga i Airisto. (läs: mys hela vks!<3)
[ ] 27.10 Fst5 inspelningar igen, tema: Gymnasiet.
[ ] 29.10 SIMPLE PLAN meed Roberta! HEeel Ye!

Shit, hela oktober liksom! Hihi, mitt liv är inte längre tråkigt! :D
IM LOVING IT


Lejon kungen Jenny the Jungle!

RSS 2.0