En tävling

Hihi, hittade en tävling som var mycket enkel att delta i och man kunde vinna trevliga produkter för sitt hår! Vem vill inte vinna det?
Här får ni länken till tävlingen. Delta gärna!
                                                                                  
Är ni sånna som alltid vinner? Själv vinner jag aldrig. Jag har så jävla dålig tur, alltid. Jag minns inte en endaste gång då jag vunnit något då nåt har lottats ut. Inte en endaste jävla gång. Kanske det nappar denhär gången? Faktiskt så deltar jag ofta. Bara sådär för skojs skull ni vet, typ 'vinn en bil'. Jag tror att de aldrig lottar ut en jävla bil endå. De vill bara få våra namn och adresser så de får sända en massa jävla skrot post till oss. Njaah, nu blev jag på irriterat humör haha. Borde kanske inte ha tagit upp ämnet om att jag aldrig vinner något, en sådan dålig förlorare som jag är.

Har nu god tur? Vinner ni nånsin något? Brätta till mig det bästa ni någonsin vunnit i en tävling!

..så känner jag mig ännu dåligare som aldrig vinner nåt.. haha skämt åsido.

luv.

Allt handlar alltid om att hitta den perfekta.  Han som bryr sig. Visar att han bryr sig. Han som får dig att må bra, han som får dig att skratta. Men, när tycker killen själv att han är den perfekta för en? Försöker han nånsin vara det? Försöker ni killar alltid få tjejen att må bra? Vill ni att hon känner sig älskad? Ibland är det så svårt att veta vad ni vill.
Kolla in här under killar.



Är du den perfekta killen?
1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne.
2. Du visar och säger alltid hur du känner.
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger: - Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no mather what.
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja.
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig.
8. Du lever för hennes kyssar.
9. Du håller vad du lovar.
10. Du skulle göra allt för henne.
11. Du trycker henne alltid närmare dig, tar hennes hand eller visar på annat sätt att det är just HENNE du älskar.

Känner ni igen er själva?

l00ser

Haha vad kul det är att läsa andras bloggar typ "30 000 unika läsare i veckan". Jaja, hahah.
 Jag hade faktiskt 14 unika träffar här en dag! Det ni! :DD

Jag
blir nog stor någon vacker dag ;) n0t.

Stress, resefeber?

Jag skrev ett projekt inom hälsokunskapen om min egen hälsa ett par månader sen. Ett av kapitlen handlade om stress. Hur jag förebygger det och varför jag stressar. Jag skrev mycket om att jag nte stressar eftersom jag inte är någon stressig person. Att jag är antingen för lat eller för nonchalant för att helt enkelt bry mig. Men herregud så jag stressar nu. Eller är dethär stress? Resefeber? Kanske mer det sist nämnda. Jag har aldrig varit i Italien och jag är rädd att jag glömmer nåt jag behöver där hemma.
Men jag kommer inte att göra nåt dumt, jag kommer bara att steka mig på stranden och spela bra fotboll. Efterdet kommer jag hem tillbaka till Tommis famn♥ Tillbringar en vecka här med honom för att igen säga adjö och spendera två veckor i grekland.

Ciao! SRARaaaa

Tjabo

Ja, vet ni vad jag och T hittade på idag! Vi gick och golfade! Hiihi, jagvar skit så jag fick vara Tommis caddy istället. Men jag lägger mig nu. Naatti

Min Lördag

Ja, så var det start i övermårgon. Idag blir det packande, packande och lite mer packande. Soligt väder så månne jag inte hittar mig ut också. Måste hitta på något rejält rolit nu förrän man lämnar esbo hit utan mig ;) Blev nog bjuden till en fest igår men får se vad det blir på tanke på att jag känner mig ännu lite flunssig.. ;<

                                           

Visst ser det jobbigt ut att tjäna pengar den första sommarlovs veckan? ;)

Ta ingen skit!

Jag har spenderat snart en timme på att läsa andra människors bloggar, mest de som är på mest aktiva listan. En del av dem skriver i inläggen typ Wihhie idag var jag på de mest aktiva listan! Jaha? Ja, det är ju fint osv. Men JEij.
 De lite större bloggarna skriver bara hela tiden hur starka personligheter de är och hur de inte bryr sig då alla skriver in taskiga kommentarer till dem. Jaha, har ni sagt det en gång behöver ni inte skriva dte hela tiden. Visst, jag har ju själv läst kommentarerna och de är taskiga faktiskt. Men ändå. Ni är duktiga som kommit så långt. Men skriv om det vi faktiskt vill läsa. :)

Ta Ingen Skit står det på ett kort jag har framför mig på fönster bredet. Så må det vara!

SRARA

Vart försvann hon?

Ja, kanske ni undrar vart jag försvann, sådär mitt i allt till ett par dagar. Sov jag bort dem? Nej, jag skall berätta för er hur det gick till.
Ja, jag har ju klagat på att jag inte har något att göra. Så ringer man klockan 22 på tisda kväll till Denice

-Håller du med mig att de så jävla tråkit i esbo?
-jooo... Hudå?
- Kan vi int åka ti ditt lande imårån? Snälla. Jag vill bort härifrån!
- Ringer om en stund!

Så ringer hon två timmar efter och säger att vi får åka dit imårgon, henned faster kör oss dit. Hon väcker mig 9 på morgonen för att meddela att vi inte sen heller åker, för att meddela mig en halvtimme senare att hennes mamma sjutsar oss dit. Så hoppas jag upp ur sängen, meddelar pappa vart jag är påväg. Åker till köpcenter för att möta upp Denna och skaffa mat till oss. Efter dey pickar Dennas mama upp oss och kör oss till bärosund. JIppie!
Vi hade det så jävla roligt där. Åkte ut med båten som fick motorstopp stup i kvarten, solade, drack, badade bastu. Ja, allt vi inte hade lov till att göra helt klart. Hihi, kul hadde vi!

Tyvärr blev jag sjuk, vilket inte är så lovande på tanke på att det är två dagar kvar tills jag drar till Italien!
Jag har mumsat medecin hela dagen och det har blivit smått bättre nog. Nu skall jag vila ut lite för att imårgon hålla på och packa och allt annat kul.

Natti Naaattii

Countdown

                                             

San Marino cup: 6dagar!

Summer time

                                         
malta förra sommarn. :)

                                         
jag och tommi i början av förra sommarn.. Haha vad små vi var :)<3


Dana Cup 06. Var grymt roligt, men San Marino blir ännu bättre!!

Det är kul att kolla på gamla sommarbilder. Hoppas denhär sommaren blir ännu bättre än vad de förra varit. Känns bara som att jag itne gjort så mycket ännu.. Alla jobbar typ. :( Men vi hoppas på det bästa!
Kram



myS

har så jävla ont i magen, men det värsta är ngo redan över. Sitter och äter chips och tänker på att ta mig en dusch. Ha det så kul. orkar faktsikt inte skriva nåt just nu.
Pusi:)

El viva Espanaa...

Kollade på matchen hos Fanny idag. Egentligen skulle jag och Tommi kolla den hemma hos oss i lugn och ro, men vi fastnade dit på något sett. Idag gjorde jag faktiskt allt jag hade räknat med. Vi tog en promenad med Tommi till närköpet och köpte glass. Vi satt vid hamnen en stund förrän vi gick in till Fanny och satt där resten av kvällen.
Imårgon måste jag börja se att jag har allt jag behöver för Italien. Det finns nog ganska mycket som borde skaffas, så det blir väl en rundtur i köpcentret imårgon. Dessutom tror jag jag lovade laga mat till Tommi då han har matpaus från jobbet. Värsta house wife jag är:)

Nu skall jag lägga mig..                             Carpe diem
sra,

Och jo, Countdown San Marino cup: 7 dagar och 4 timmar. :)

Söndag

Tommi säger allttid att han hatar söndagar. De är då inget händer, man träffar ingen och hälften av året har inte ens butikerna uppe då. Jag tycker att söndaga e mysiga. Nu när det är sommarlov så är det ju ingen skillnad på dagen, eller? Tommi tyckte iallafall för en vecka sedan att  söndagar fortfarande är trista.
 Idag går min söndag ut på

[ ] Hälsa på Tommi som kom igår kväll/natt hem från landet! Wippie

[ ] Måste göra hemma spa. Min hud är verkligen torr och måste scrubbas av lite. Dessutom är jag förövrigt också ganska schabbig ;)

[ ] Ta mig ut ur huset

[ ] Se på Spanien - Italien

Vad går er söndag ut på?

Utkast: Sm ått ...

Smått bakfylla, ett söndrigt myggnät vid mitt fösnter men trots allt en solig dag. Steg upp för en tid sedan. Vaknade första gången redan vid 9 men vågade inte stiga upp ännu. Jag var sekär på att jag skulle snubbla eller att mitt huvud skulle spricka ifall jag gjore det. Sist och slutligen gick allt helt bra, hehe.

Vi var inte många hos Miro. Först då vi kom dit var vi sådär jaha jaha, vi är ju dom enda här. Det kom lite mer och vi hade det verkligen mysigt. :) Det blev sådär som jag hade haft på känn, alltså bra. Vi kollade fotbollen och babblade på. Kulkul var det. Blev era kvällar som ni hade tänkt er?

O
ftast om man förväntar sig något jätte roligt, kan det turn out att det inte blev så bra sen heller. Däremot, saker man väntar sig vara roliga brukar ha en tendens att också vara det. Jag brukar ofta förvänta mig att det kommer att bli kul. Men då brukar jag ha kul med. Egentligen har jag ganska ofta roligt. Men nu när jag tänker efter, nog brukar det i vissa tillfällen vara jag som grinar att det här är ju bara skit. Hurdana förväntingar brukar ni oftast ha? Goda eller dåliga?

Nu
skall jag ut i solen. Jag känner för att få lite färg! Och något fräscht att dricka, jag har en hemsk smak i min mun.
Vi hörs
Srara

HAaha sneaky bitch

Kom just hem, tycke rinte att jag skall vara hemma då föräldrarna drog och lägga sig, så jag tänker smita ut genom fönster nu, hoppas ni är sneakyga med, ha det bra!!

HAhah Sarra


Rainy day?

S
itter vid mitt fönster, dricker röd skumppa och ser på regnet. Väntar på att alla gäästerna kommer, vi äter och att jag får fara på fest. Egentligen har jag det ganska mysigt här. Fast dagen startat trögt tror jag dte blir en bra kväll. Laura var mycket skeptisk, men jag har på känn att allt kommer att gå bra. Om det är tråkigt på festen kan vi i varje fall se på fotboll.
                                              

Lyssnade på en vacker sång just. Åh, jag har det verkligen mysigt. :)

Avril Lavignes version av: I will be.

There's nothing i can say to you
nothing i could ever do to make you see
what you mean to me
all the pain the tears they cry
still you never said goodbye and now i know how far you'd go
i know i let you down but its not like that now
this time i'll never let you go

i will be all that you want and get my self together
cause you keep me from falling apart
all my life i'll be with you forever
to get you through the day and make every thing ok

i thought that i had every thing i didn't know what life could bring
but now i see honestly
you the one thing i got right
the only one i let inside
now i can breath cause your here with me
and if i let you down i'll turn it all around
cause i would never let you go

Jag är kär. :) Finns det någon annan som känner sig kär?

Midsommar fest ikväll

Ikväll skall det firas midsommar. Vissas midsommar börjar bättre än andras. Men så måste det väl vara?

                          

På midsommar skall man väl sätta ett visst antal blommor under sin dyna till natten så man drömmer om sin kommande man? Jag har prövat det nångång då jag var yngre, utan större framgång dock. Jag tror jag låter bli i år med, det slutar väl med att jag har blommor och deras blad samt annat överallt i min säng då jag vaknar. Så mycket som jag brukar härja i sömnen..

Jag har städat hela mårgonen eftersom vi får gäster idag. Snart skall jag nog gå ut och ta lite frisk luft. Så snabbt som möjligt.

VAd har ni för er på midsommar?

Förresten: Countdown San Marino cup; 10 dagar!

Raul Meireles

Jag har hittat en ny favorit, Raul Meireles. Spelar i Porto, född 1983 och EM vinnare för under 16-åringar från år 2000. Och tuff som bara vad. Se bara på tatueringarna och på hur han spelar.
 SÅg ni då han grät efter matchen? Stackarn, kom hit bara, jag gör allt för att göra dig lycklig =)

                                    

Ha
ha skämt åsido. Midsommar imårgon, vad har ni för planer? Själv skall jag vara med vänfamiljer och på fest. kulkul!

Nattinatti, läggdags för mig.
SRARA

Päivän kysymys?



S
er på Portugal-Tyskland hos fia med roberta. Forca Portugal! Fia och hennes familj hejjar på jävla Schweinsteiner & co. Jag litar på min portugal och tror på att de klarar det. ;)
Vi satsade med roberta på päivän kysymys och bar ner laptopen och allt. Endå sabbade vi till det och var för långsamma. Frågan var, vilken portugisisk spelare valdes senast till årets spelare och vilket år var det? Kan ni svara på den frågan?;) Jag kann nu, hhaha.

-Matchen väntarr, Ciao

Hos Fia

Vi har luggit hela dagen i solen och ätit chips. Just nu svär Fia för att kaniner hon sköter inte gillar henne, och för att min bikini inte går fast på henne. HAHAH och nu äter den fias glass. "Jävla! ja sa ju att du sku vakta den!!" HAha och fia älskar min bikini för en orsak eller annan. ;) Nu försvann hon i duschen. Hennes nya hus är snyggt och ganska stort. Den har i allafall en fin gård fastän gräset sticker så satan och det finns massa myror där. Vi skall satsa på att köpa en pool hit idag och imårgon fira midsommar i den. Hoppas det blir av. Snart skall jag till mina träningar och efter det kommer jag hit tillbaka. Hehe vi ska kolla Ciao Bella, av orsak eller annan hahaa:D Jag har det kul här. Hihi, hoppas ni också har det bra! Dessutom har jag fått lite färg =)

Hejhej, Sara & Fia


MALTA 07

ÅH. Vet ni vad som hände för prick ett år sen? Min underbara tre veckors språkresa på Malta började. Jag åkte dit med min kompis Sina, och vi träffade en massa härliga människor dit. Det var verkligen helt underbart. Vi solade, festade, var i skolan, skrattade en massa, ja allt var så perfekt. Kollade på bilder därifrån för en tid sedan och nog hade vi det bra! Jag har massor av juvliga minnen därifrån, några bättre än andra nog.. Men herregud vad kul vi hadde! Jag lovar att jag någondag ännu besöker Malta och skrattar åt allt vi gjorde där. Malta 07<3

Kan det bli bättre?
Kan det bli bättre?



GRattis på 17 års dagen =)

Here i go againn

Ja så fick man sova gottt. :) Skönt verkligen. Dessutom skiner solen, great!

Jag skall ta mig till fia på något sett. Hon har flyttat från vår neighbourhood ut nånstans mitt i skogen. Hon kan inte själv ens beskriva vägen, utan vet bara att 42A åker dit. jaha? 42A åker inte nära oss. Borde få tag på en hjälm nånstansifrån så kunde roberta skjutsa mig. Endå, det blir en härlig dag med chips, pizza, limu och sol i hennes nya hemort! t j

Hoppas ni kommer att ha det kul med.
Sara

jävla ryssar jävla hansson

Satans ryssar. Och jävla Hansson. Han borde ju få sparken för fan. Varför är han i landslaget? Gillar honom mindre och mindre för varje gång jag ser honom spela. Kan ge dig ett par tips jäävla nummer 4. OCh förresten, grattis för hela jävla EMs fulalste mål.

#1 Klipp håret. Eller färga det äns. Det är asfult.
#2 Se FÖR FAN TILL att du inte släpper bollen mellan benen igen! jäkel tre gånger har det hänt iaf så att det lett till mål. Fan alltså.

Nåjja, det var Sveriges EM det. Vore ha varit intressant att se hur finland klarat sig i EM.
Men MM 2010, här kommer vi!

Sådär, nu fick ni höra så sur jag blev då Sverige föll ut. MEn ryssarna spelade nog verkligen bra. Sveriges backar spelade väldigt dåligt, inget funkade riktigt. Jaja, orkar inte mer skriva. ZZzzZZZ.
Imårgon tänker jag sooovaa! Äntligen!!

Ohh, jag blev så glad då jag tänkte på det, fick rikgtigt bråttom till sängen! ADJÖ

ca$h or crash?

Ja så är man 115e rikare igen. Nu mina vänner, nu börjar mitt sommarlov. Nu tänker jag inte barnvakta något mer, utan bara slappna av innan resandet börjar. Jag har verkligen blivit rikare på sistone. räknade just att jag har fått ihop 470e på 13dagar med vad man inte riktigt kan kalla att jobba heller. Inte illa eller hur? Har ni sommarjobbat?
'Money doesn't bring happiness' Right? skit samma, jag blir glad då jag får pengar. Det finns så mycket saker man får med pengar. Bara gå och shoppa och så. Tyvärr så är jag skit bra på att spendera det pytte lilla jag får. Pengarna bara bränner i mina fickor och skriker för att bli spenderade. :( Så allt som oftast är jag pank.



Besökte gymmet just och ville gärna och se på cash or crash som ordnas vid köpcentret. Radio NRJ har hängt upp en porshe (vet inte hur det skrivs) i 30 meters höjd och de fällde ner den därifrån för en 10 minuter sedan. Man hade fått rösta om man ville att den skulle Crash, alltså fällas därifrån eller Cash, att den skulle lottas.
Tyvärr ides jag inte åka dit rakt från gymmet eftersom jag såg föfärlig ut utan bestämde mig för att ta en lång dusch istället.

Vem bryr sig om bilar egentligen? Visst, några ser fina ut osch så. Men ärlit talat förstår jag mig inte alls på bilar eller på något annat som har med motorer att göra. Men vafan, viktigaste är väl ändå att den rör på sig? Jag ser ingen skillnad på olika mopeder och bilar haha, ursäkta mig men det är sant. Men skit samma, duschen väntar.

Heydå,,
saRa

.

rainy tisdag.

Ja, så var det en vanlig regng tisdag. Har börjat tänka på att jag verkligen borde börja göra något med mitt sommarlov. Ni vet, sådanadär saker man kommer sedan senare ihåg. Sådär, "Ah jo dendär sommaren 08". Snart åker man ju till Italien och jag är säker på att det kommer att vara något att verkligen minnas efteråt. Hoppas jag i varjefall. Vi reste med laget år 2006 till Danmark för att delta i Dana Cup. Det var juvligt och jag hoppas att vi kommer att ha det lika roligt i San Marino/ Italien.

Countdown Sanmarino cup: 13 dagar!



P
å tal om fotboll och Italien så blev det ju Italien (+Holland) som kom vidare i grupp D. Skitsamma, de faller i nästa match. Det blir Portugal och Holland i final sidu. Och Portugal vinner 2-1. ;) Vi fårse senare hur nära mina gissningar träffade fakta.
Men ni, vem tror ni är i final och tar hem guldet i år?

Sängen ropar på mig. "Dags att lägga sig, Sraraa"

Have a nice day!

Puhh, har just kommit hem från Bon Jovi konser, hihi =). Hadde sittplatser men jag och roberta ville gärna ner till gräsmattan. Fiffiga som vi är satt vi henry och hennes syster att ge oss deras biljetter genom ett staket då de redan var inne. "Vi har kommit fel, hur slipper vi ner till gräsmattan? :o"  Vi fick altså dyrare och 100 ggr bättre platser, kul. ;D Jon Bon Jovi bar superbra åt då han sheikkade, Im a cowboy.

An
nors, jag barnavaktar ennu till onsda, ny familj nu bara. En supersöt 8-årig fotbollsfan. Det blev 3 timmar fotbollstittande på tv, 3 timmar ute och spela. Så jävla skönt faktiskt.

Nu far jag och lägga mig. Skall sätta väckarklockan och ringa på 8.00. Måste vila mina stackars fötter som hoppat omkring som fan i stan. Ja, och efter konseren gick vi typ runt hela stan för att hitta en McDonalds som inte var proppfull. Njae, vi hamnade sista slutligen där vi startade. Ha en skön natt ni med. Jag skall njuta.

NAtti♥

WHy does it rain?



Varför regnar det? Var är min sol? Jag vill sola, jag vill simma. Jag vill gå omkring i flipflops och kort kjol. Jag vill inte bli våt då jag går ut. Jag vill all solstrålarna bländer mig och värmer mig. Jag vill ha en ordentlig sommar.

Dagar kommer dagar går

Ja, så är det kväll igen. Mårgonen började med att ringa och väcka Tommi, som igår lite påverkad lovat laga mat till mig innan matchen. Jag drog iväg dit där vi kockade pasta carbinonara, mums. Jag åt lite för mycket med tanke på att jag hade match inom en kort tid, så då matchen började vägde pastan i min magsäck mycket. Vi förlorade efter en mycket tung match 2-0 och cyklade hem lite besviken och trött. Tommi kom och hålla sällskap till mig och vi kollade Spanien - Sverige. Juvliga söta T som blev helt super glad då sverige gjorde mål (the smile on your face<3) men måste sedan bli besviken då Villa gick och göra ett mål alldeles i slutet av matchen. :( stackarn . Efter matchen gick vi i regnet till Denna för att kolla den andra matchen. Så i princip har jag spenderat hela min dag med T. Men jag gillar att ha det så.

För ett par dagar sedan skämtade min kompis till mig och Tommi att vi borde socialisera med andra människor lite mer då det börjar gå till det att vi super bara vi två hemma. Nej, vi ville bara ha lite myskväll tillsammans då med vin, men det blev cider istället. Men vi trivs tillsammans. Vi har alltid roligt, ja helt enkelt, vad om jag hela tiden vill vara med honom? Nog träffar vi våra kompisar också mycket, varjedag faktiskt. Oftast blir det nog så att vi båda är på samma ställe, men än sen? Vi vill vara tillsammans. Jag vill vara med honom, och han vill väl vara med mig? Vi har det super. Och ingen kan ta det bort från oss. Det är du och jag. Jag hjärta dig.♥
Visst är det rätt att spendera tid med sin pojkvän? Pojkvännen är ju endå oftast det viktigaste och det bästa för en.

Jag börjar lägga mig nu, skall på min kusins konfirmation imårgon. Suck och flås.

Sov sött ni som sover, festa hårt ni som festar, tänk vidare ni som tänker, älska mer ni som älskar.

SARA

Fredag

Äntligen fredag. Idag börjar mitt sommarlov egentligen. Inge sommarjobb mer, och jo det är fredag! Såå skönt. Barnvaktar alltså för sista dagen idag. Eftersom två av barnen är på landet är bara det äldsta kvar här. Han ser på tv och hänge med sina kompisar. Chill.
Något mer har hänridag plus att det är fredag och min sista jobbdag. Vi fick veta till vilket gymnasie vi slapp. Jag slapp precis dit jag ville, super! Det blir nog ganska kul att börja gymnasie i höst.

Dessutom fick jag min telefon shoppad igår. Den blev pink, haha ;D Köpte lite kläder också. Idag skall det shoppas underkläder, på kvällen skall det firas, fredag + sista jobbdag + gymnasie + Tommis payday (haha ;)

Ha det bra!
SARA

What is Love?


Funderat på saken, nån?

Vanlig daG

En vanlig dag. Barnvaktade i 11h idag. Herregud, jag klarade det. Mellan barnet tror sig vara så smart och har börjar fittas med mig. Han köpte sig en hundleksak som piper så in i satan och har gått omkring och klämt på den hela dagen. Herre gud jag skulle ha kunnat strypa honom för det. Men jag klarade det. Två dagar kvar och så är det påriktit sommarlov för mig också.

Fick för förra veckans jobbande i cafet 156e! Wippie, shopping ffs. Kan inte vänta tills jag slipper och slösa bprt allttehop. =) Hann inte köpa telefonen ännu heller, det får bli imårgon. Eller, fårse om jag hinner då heller eftersom jag har tränigar på kvällen. Ah, träningar.Det sitter faktiskt. Känner mig som en bulle så jag går omkring och äter och tränar inte alls.

Vad har ni för sommar planer? Såhär ser mitt sommarlov ut so far:

[ ] San Marino cup 30.6-7.6
[ ] Helsinki cup 8.7-12.7
[ ] Grekland, Rhodos 12.7-26.7

Dessutom far 4 av mina kompisar som utbytes elever på olika datum mellan den 22.7-22.8 så det blir en massa hejdå med tårar :(

Mer än detdär har jag inte planerat, jag tycker det räcker för en stund.
Idag skall jag lägga mig i tid.

Vi hörs grodor. :)
SARRA

Back to hooD

Haha, okej nu har ni träffat den trötta och hungriga Sara. Alttså hon är inte trevlig. Som ni kan läsa i det föregående inlägget. Bara klagar på och svär som bara vad. Det är inte så illa att sitta där och se på då barnen leker. Så länge jag inte behöver hitta på allt vi skall göra, barnen är faktiskt trevliga och jag får pengar för att sitta och se på dem. Dessutom var min spaghetti ur god. Jag åt som bara vad. Ändå blev det spaghetti över, men vi får väl äta det imårgon isåfall också?;) näe, skämtar bara.

Då jag kom hem, var jag här kanske vadå, 4-6min? Jag hade super bråttom till min match så jag bara bytte om och sprang ut till parkeringsplatsen. Matchen gick bra vi vann 2-1 fastäm vi var såå mycket bättre.

Nu kom Tommi hit och skrattar åt mig som skriver blogg. Han stöder inte precis sådanthär skit. ;) Men najaah, nu blir det Sverige - Grekland med honom + en feta sallad.

Heja Sverige;)
SRARA

Hittade det spårlöst försvunna inlägget! =)


Alltså jag är verkligen as trött. Skämdes nästan ihjäl mig i metron pga hur jag såg ut. Hoppade i bilen rakt efter duschen halv flummig i gårdagens make-up. Jag orkade inte äns tvätta bort mejken igår. Jag ger er ett råd; Sov inte med mascara på! Jag ser iaf lite för hemsk och svullen ut efter det. Kanske några andra är lite lyckligare lottade än jag och vaknar inte nästan varje mårgon med enorma ögonpåsar? Men visst, han där uppe kan väl inte gila oss alla. ;

Plus att jag verkligen håller på att somna bredvid barnen medan de tittar på Disney channel så svälter jag ihjäl. Och mitt huvud bankar. Och en stinkande hund slickar mig hela tiden. Och jag har ingen lust att spela kimble för fjäre gången idag. Nej tyvärr, jag orkar inte. Dessutom skall jag just börja koka spaghetti för 7 barn. Värsta lekis för fan. Jag är helt enkelt inte född för dethär jobbet. Jag vill hem och sova.

Påvägen hem skall jag skaffa mig en telefon! Wippie! Äntligen. Sedan blir det match mot något random lag och ännu senare blir det sveriges match mot grekland. Och sedan lägger jag mig för sent igen för att nästa mårgon svära på att jag lägger mig kl 21 nästa dag. Och så ser jag kvällsmatchen igen och likadant fortsätter det tills jag börjar somna i mitten av matchen. Men då sover jag iaf.

Okej nu babblar jag på för mycket. Och jag har spaghettin att koka. Mat kl 13 har jag lovat dem- O,o.

Ät ni andra också något, jag känner för mig att äta tills jag spricker.

Hittade inlägget Wuhu! Något bra finns det med dagen iaf ;)

F*n

Jävla hlvetes samrii skrev just ett as långt angst om hur dåligt jag har det just nu.

Jag håller på att somna. Mitt huvve bankar. Jag svälter. Jag måste koka spaghetti för 7 barn. (problemet heter; jag suger på att laga mat) Jag är inte intresserad av att spela Kimble för fjärde gången. Nej , jag orkar verkligen inte.

Men nu, nu måste jag. Det är det jag får betalt för. Men jag har faktiskt lärt mig något idag;
Aldrig nanny igen.

natt morjens

Alldeles för sent blir det för mig, igen. alltså. Men kom just hem från Tommi, kollade Italien-Holland där med Denna och Laura. J*vla holland alltså. Materazzi för f*n<3 Men najaah, imårgon hejar vi på swe, fårse hur de klarar sig utan Ljungberg som enligt mig är skadad ännu. Haha, där fick du dig, jag ger mig visst inte ;) Okej nu måste jag lägga mig.

Haha och nu kom mamma hem :D Hon kikar från fönstret vad i helsike jag håller på med denhär tiden då jag klagat hela dagen över hur trött jag är. Kanske lyssna på mamma denhär gången.

Skall drömma om min prins nu,
Sleep tight dont let the bed bugs bite
SARA

WOah

Altså verkligen, hur trött får man bli? Jag nästan somnade i  metron. 6 timmar sömn är verkligen för lite för mig. Jag hoppas ni sov lite för min del också som jag så sött bad er. Jag menar, guud vad trött jag är!
 Anyways, dagen gick bra. Barnen var trevliga och vi hittade på massor att göra. Min mage är såå tom, jag tror jag svimmar snart. Måste faktiskt få i mig något så småningom.

Tänkte ringa upp min sweetiepie eller Laura, hmm fårse hur det blir. Vore kul ifall jag skulle få en telefon skaffat idag så jag har något att ringa med. Dessutom måste jag föra hjälmen tillbaka till fia, köpa egen hjälm, träffa T och se på fotboll. Så mycket att göra men så lite tid. Dessutom måste jag hinna sova. Annors flippar jag nog helt.

Händer der er också ofta att ni har så mycket ni skulle villa hinna med, men tiden räcker helt enkelt inte till? Till mig händer dethär alldeles för ofta. Hella tiden tickar klockan, varje minut kan vara ens sista. Det känns så konstigt. Därför vill jag också hinna så mycket. 'Man har ju hela livet på sig!' , men tänk om det inte är så? Att du inte har hela livet på dig? Vad som hellst kan ju hända. Ooh gud vad komplicerat och skrämmande.

Jag vill tacka alla som finns med mig just nu, för allt! Lev i nuet!
.. Därför känner jag för mig att jag nu faktiskt måste kila vidare, haha. See you later

Kram Sara

Mårgon trött..

Alltså varför i h*lvete skall man vakna 6.50 på sommarlovet? Jo, barnvakta. Jag kom inte ens ihåg varför jag hade satt väckning på då jag vaknade till den hemska av den hemskaste rignsignalerna. Så trött var jag. Men jag insåg snabbt att jag faktiskt måste stiga upp och gå i bussen för att hinna till 8.30 till Brändö.

Skit man, bussen startar om 10min. Jag kan verkligen inte försena mig idag. Jag kan väl berätta för er att jag är bra på att vara försenad, nåt jag verkligen kan. Jag menar, jag är kung på det.

Men nu måååste jag fara
Ha en solig dag
SARA

And so the story goes..

Efter att läst bloggar i alldeles för länge måsta man själv slippa och skriva. Bara måste.

Snart blir det Sex and the city med Roberta, har väntat redan lite för länge på den , det blir kul! Åt alldeles för mycket nyss, känns som om jag verkligen håller på att spricka. Varför äter man så j*vla mycket hela tiden? Ändå, dags o åka iväg ifall jag vill hinna med något idag ännu.

Njut,

Sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0