Oskrivna regler

Ni vet sådanadär regler, som man inte behöver säga högt för att människor ska förstå dem, såna som bara finns. Jag kan berätta er ett: Ta ALdrig en kompis kille. Aaaaldrig. Nejnejnejnej. Om din kompis är intresserad av en kille, du tar inte honom då. Man gör bara inte så. förstått?
Att se sin kille med en annan tjej är super jobbigt. Alldeles hemskt. Killen man vill ha, som borde vara din, är med en annan. Bara gråta gråta gråta.. Inget hjälper.
Att se sin kille med sin kompis, suicidal. Ett rent helvete kan jag berätta er. Jag lovar att ingen, ingen av er skulle vilja göra det till sin kompis ifall ni gått egenom det. Ingen borde egentligen måsta känna hur det känns. Att känna sig förnedrad och ledsen. Att bara villa skrika ´Vad Hlvetete håller du på med?!?!´ i ansiktet till personen i fråga. Alltid hjälper det heller inte. (haha been there done that.)
Männskor kan vara intresserade av en och samma person, (been there done that, ;P ) möjligt, men sorligt. Då blir det alltid en som blir utanför och måste gå egenom något jobbigt.
Livet svårt, huh?



.. Då inte ens mamma kan hjälpa dig. ;z

Dags o lägga sig så småningom haha chattar på msn, och ja, i smell draamaaa :D
natti natti,

Haha garv

laura sanoo:

haha vittu ja ha hårig mage :DD

JA, såhär rolig söndag har jag.. Blir snart Casanova med Heath Ledger (RIP!!!) och maaaaaaaaat!

Mysmys. mvh SARA


Love

If i was more normal.. pssh you wouldnt love me as much. ;)


Sn
art börjar skolan igen , vanligt tempo då. Ikväll blir det fest. Och tränigar. Ah , det låter snuskigt trevligt i mina öron just nu. 

BBYEE


OhvaFAn

Jaa.. låg på mattan och tänjde på samma som jag kollade på OS simning. Ja så ser ja där en finsk flicka och han som talar säger typ nogo "jaa Emilia på bana åtta.. ung flicka.. första gången i OS..född 1992.." Och jag bara VAAD? född NÄRDÅ? Haha, måste bara stiga upp och googla henne och checka ifall jag hörde rätt. Ja, född 1992 och tävlar i OS. INte illa! Snacka om att man har talang.. som så ung få delat i OS! Ooh det var en begåvad 15 åring! ..

Kolla här en artikel på henne, :) 

Har talat med tjejorna om att ta ett bad! Tycker ni inte också att det är dags att ta sommarens kanske sista dopp? MEn vi får se vad dagen hämtar med sig..

Ciao Bellas!


Auf deutsch bitte

Kom att tänka på att jag i oktober skall åka till tyskland till magdeburg med skolan. Får som tur  min goda vän Roberta med mig, annors är dit väl bara freaks påväg?.. I alla fall om man kollar på dem som gjorde sprachdiplom.. Men naja.

Frågan är hur jag kommer att klara mig där med min tyska? Ich kann nicht so gut deutsch sprechen und alle die anderen jugenden wie är påväg (gehen?) nach deutschland sind alter als mir. Haha, kanske ni förstår vad jag menar nu? Har inte en blekaste aning om hur man skulle säga det där rätt.. kanske ni vill hjälpa mig?:)

Aufviedersehen... Srara


Död;

Idag känner jag mig verkligen död.. Klockan är ju 17 och ändå har jag inte fått mig ur sängen idag. Har ont typ överallt och huvudverk och aallt. Usch. Vaknade kl 14, jag sov i 14 timmar faktiskt. Kanske det blir så då man inte har något att göra?

Ja- Jag har verkligen inget att göra.

Ska väl iväg på en fest som ligger bakom guds rygg men ifall gud är på min sida ens alls idag så får jag skjuts dit och tillbaka.. Men han där uppe kan väl inte gilla alla.. -.-



..Mwah sara

Ett år?;s

Vaknade 3 tiden på natten för att en timme efter det bli upplockad och åka till flygfältet för att säga farväl till min långvariga kompis Fia som åker till USA för ett år. :(  Före det tog vi en sväng vid ABC, köpte mig en hamburgare, neee min mage tyckte inte om det! Brukar ju fan inte äta 4 på natten.. :P Ändå, det var sorligt att säga farväl till Fia, men jag är säker på att året går snabbt och att hon kommer att ha det sjukt kul! Jag har ju också min malta-buddy Sina i brasilien nu, kanske jag glömde berätta det? Ett år hon också, sjukt..

Tiden går så snabbt. Förra sommaren känns som den var just, men samtidigt känns det som om jag växt massor från det. Liksom inte bara i längden haha ;) utan som person. Jag tar mera ansvar för vad jag gör och känner mig själv mer mature nu. Jag respekterar det jag har mycket mera nu, jag har lärt mig vad kärlek är. Det har hunnit hända så enormt mycket under dethär året.. HOppas jag känner att jag växt lika mycket nästa år också. Lite sorligt om jag är såhär då haha..? Ne, men vi fårjuse.

Gick och sova klockan 8 så fan jag är trött. Han ändå springa en sväng redan, snart blir det mat och tommi är väl påväg hit.. ?
 
Men duschen väntar..! Hoppas ni också växt en del sen ifjol ;)

SO IT SAYS



Fint va?

Resa

jag vill ut och resa, Jag bara mååste slippa helt enkelt. Flippar ju här för fan. Finlands näst största stad räcker inte till för mig? Inget räcker nånsin för mig ,


Jag VEEt

ah, jag vet det blev en lång paus.. Har helt enkelt inte orkat skriva, har liksom varit sugen men det har inte blivit av.
Men ja, vad har hänt under tiden?

Grekland; det var skönt. Liksom simmade, solade, latade mig. gjorde inget speciellt, bara njöt. Typ så som det skall vara ju? gick omkring på stan på kvällarna, simmade på dagarna. Men haha det var faktiskt jordbävning där, hur coolt är inte det? vaknade strax efter 6 på mårgonen till att allt bara darrade, jag drömde om att jag var på en båt, tänkte bara liksom 'Faaan vad denhär båten gungar'  tittar ut genom fönstret och nehhee, poolen är ju där.  Haha panik för ett par sekunder, det gick över sen. En kul resa iaf =)

Hangö; åkte dit med samma flickor som vi var där i påskas med, haha, typ samma sak nu, ja, vi hade kul kan man väl lätt säga ;)

and theen,
just chillin' around. har tänkt rymma från esbo för ett par dagar med tommi, vi har det ju lite tråkigt här. :) Fårse, nu lägger jag mig, uuurrtrött är jag.

ciaoo bellas, vi hörs, jag loovarrr, ;)

RSS 2.0