sol vs. kärlek

Ja så var det dags igen. Packa väskan och göra sig färdig inför resan. Vakna tidigt för att hoppa på taxin och köra till flygfältet. Vänta på flyget i timmar och sedan sitta ett par tråkiga timmar i flyget. Leva livet i två veckor. Ha lite tråkigt då och då, men ja, bara lata sig. Det finns en dålig sak med allt detta, med att åka till stek heta södern, platsen jag älskar såå mycket. Stället dit jag alltid vill åka, till solen och njuta. Ja jag älskar det verkligen. Men jag älskar dig mer. Och jag kommer att sakna dig så in i helvete. ♥

                                           


Miss You

Jag kommer att sakna dig så fruktansvärt,
det går inte att förklara.
Jag tänker på dig jämt,
när jag sover, när jag vaknar.
På dagen på natten, du finns i mina tankar
för ärligt talat, du får mitt hjärta att stanna.

2 veckor är alldeles för mycket.
Jag Älskar Dig.


HElsinki Cup

Jag har tillbringat hela min dag med Tommi, inget så jätte nytt precis men jaja ;) på eftermiddagen var vi i stan och kolla på matcher, kollade på jabos match, den gulliga åtta åringen jag barnvaktade då i ett par dagar. Han som spelade fotboll, minns ni? Han var duktig och super söt ofc. Efter det åt vi hemma och senare kollade vi Ac Difis sista match, alltså laget fär grabbarna spelar. Tommi & co, alltså. Haha, en livlig match blev det, tommi flög ut med rött kort och tror itne att någon spelare blev utan kort >;D vilda pojkar ajaj. Dessutom kommer domaren att göra en anklagelse över att laget inte betedde sig bra. Böter väntar pojkarna troligen. Att bete sig bra har aldrig varit dehär grabbarnas starkaste sidor, ifall ni förstår vad jag menar. HAha, men det var kul att se på, jajamen!

Imårgon får vi se vad man hittar på, talade med tommi något om att han borde shoppa lite kläder, fårse!

Ciao Bellas!

Ciao

Jag tänkte glädja er dag med ett par bilder från den underbara Italien. Här får ni se..


 Laget på stranden den första dagen, därför är vi vita hehe ;)


Första dagen påväg till stranden, vita fortfarane hehe ;)

Men ni, vet ni vad som händer på lörda? Grekland väntar på mig! Sol, strand och goda sallader! YEy,

As time goes by

Ja, så är man hemma igen. KOm för två dagar sen haha, har bara inte hunnit/orkat blogga ännu, har så fullt upp med allt möjligt nu.

Itlien var super. Det var stekhett och ur tungt att spela. Vi komm tredje av fyra lag, men vi var nöjda med placeringen eftersom vi spelade verkligen bra, fick bara inte riktigt några mål gjorda. Vi shoppade och simmade, solade och dansade. Vi hade det superrr.

Nu har jag det fullt upp med hesa cup, det finns så många matcher runt omkring i helsingfors som man skulle vilja se, Idag vaknade jag halv 8 för att åla till spurgu-Kontula och se på Difis matcher! Det ni. Allt ja gör för grabbarna.-.- hehe, neh men jag fick väl själv välja ifall jag ville åla eller inte. Träffade en kompis från malta med, den gamle goe svensken Felix! Rauta Kanki! Det var kul att träffas igen efter ett år och jag tror jag skall kolla på hans match imårgon också. Shiit jag har så massa matcher jag skulle villa se på, tiden och pengarna räcker helt enkelt inte till. :(

Det blir dags att äta så småningom! Bon apetit!


felix och jag förra sommaren på malta!

.

RSS 2.0